Spelstrategie

Zoals bij elk kansspel is er geen echte “Fruitautomaat-strategie” te leren. Er zijn echter enkele simpele regels, en als je die opvolgt geef je jezelf een beter kans om te winnen en plezier te hebben bij het spelen aan fruitautomaten.

1. Voordat je een munt ingooit, lees eerst alle bijbehorende teksten op een fruitautomaat. Je moet alle informatie begrijpen met betrekking tot het aantal munten dat je moet inwerpen, de winnende combinaties van symbolen, de uitbetalingen en beloningen, omdat de belangrijkste vaardigheid voor het spelen aan fruitautomaten het identifceren van de automaat is. Intelligente spelers kijken altijd voor de best mogelijke kansen op de fruitautomaat.

2. Als je progressive combinaties speelt, speel dan altijd met het maximale aantal munten. De percentages van terugkeer zijn op progressive fruitautomaten lager dan op standaardautoomaten en de enige reden om progresief te spelen is, om de jackpot te winnen en om deze te winnen moet de speler met de maximale inzet spelen.

3. Er bestaat een zekere waarheid dat hoe hoger de muntwaarde is, hoe hoger de teruggaaf, maar als je het je niet kunt veroorloven om te spelen met het maximale aantal munten, dan moet je niet spelen met deze muntwaarde op de automaat. Als fruitautomaten in euro’ s te duur zijn voor je, kies er dan één in centen.

4. Vertraag je spel. Hoe sneller je speelt, hoe beter het is voor het casino. Hoe langzamer je speelt, des te beter het is voor jou.

5. Als je speelt aan fruitautomaten, stel dan een bepaald bedrag vast voor elke spelronde en ga daar niet overheen. Houd je eraan en blijf erbij.

6. Onderschat het geluk niet, het is de grootste factor als je een spel of een kansspel speelt.

7. Als je een grote jackpot hebt gewonnen neem het geld en ga, zet tenminste het meeste ervan opzij en speel zoals je normaal speelt – met je normale speelbedrag.

We hopen dat deze eenvoudige adviezen je zullen helpen bij je speelvreugde.